Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Η "Αλήθεια" στεγάζει το κύριό της θέμα υπό τον τίτλο "Πανάκριβο ρεύμα αορίστου χρόνου" και γράφει ότι δεν τελειώνουν ούτε και φέτος οι εκκρεμότητες με το φυσικό αέριο. Αλλού αναφέρει ότι καταγγέλλει ενορχηστρωμένη προσπάθεια εναντίον του ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας. Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρεται στη δήλωση της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Ανχελα Ολγκίν ότι η ΔΔΟ δεν αποτελεί πλέον κοινό σημείο αναφοράς και σε αποδοχή από πλευράς προεδρικού ότι "ήξερε".
"'Έδωσε εξηγήσεις αλλά οι αντιδράσεις δεν κοπάζουν" είναι ο τίτλος του κύριου θέματος του "Πολίτη" που γράφει ότι ο Β. Γενικός Εισαγγελέας υπεραμύνθηκε εκ νέου των χειρισμών στην υπόθεση βιασμού και επανέλαβε ότι δεν παραιτείται. Σε άλλο ρεπορτάζ ο "Π" γράφει ότι στα συρτάρια παραμένει πρόταση νόμου για το ανέλεγκτο του Γενικού Εισαγγελέα. Αλλού αναφέρεται στην αυτοψία σε περιοχές για τις οποίες συζητείται η διάνοιξη οδοφραγμάτων, που πραγματοποίησε χθες η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν.
Ο "Φιλελεύθερος" με τίτλο "Η Αστυνομία επέμενε σε δίκη για βιασμό" γράφει στο κύριο του θέμα ότι η Αστυνομία δεν αναίρεσε τη θέση της για καταχώρηση ούτε μετά τα νέα στοιχεία που είχαν προκύψει στην υπόθεση για την οποία εξέδωσε απόφαση το ΕΔΑΔ. Γράφει σε άλλο ρεπορτάζ ότι έρχεται το νοσοκομείο Hadassah του Ισραήλ, με επένδυση 150 εκ. στη Λακατάμεια. Ο "Φ" αναφέρεται αλλού στις νέες εξελίξεις στην υπόθεση με το κύκλωμα στις φυλακές με σύλληψη νεαρής δεσμοφύλακα που φέρεται να εμπλέκεται.
Η "Χαραυγή" τιτλοφορεί το κύριό της θέμα "Γενική κατακραυγή για την κατάντια της Δικαιοσύνης και το θράσος της εξουσίας" και αναφέρεται στην τοποθέτηση του ΑΚΕΛ ότι "επί Αναστασιάδη και Χριστοδουλίδη η Εισαγγελία έγινε εξάρτημα συγκάλυψης και διαπλοκής" με αφορμή την απόφαση του ΕΔΑΔ στην υπόθεση του βιασμού. Σε άλλο ρεπορτάζ προβάλλει την εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Νομική Υπηρεσία με αφορμή το θέμα αυτό. Η "Χ" σε άλλο θέμα γράφει ότι όνειρο απατηλό αποδείχθηκε η πιθανότητα για φυσικό αέριο εντός του 2025.
Η αγγλόγλωσση ''Cyprus Mail'' στεγάζει το κύριό της θέμα υπό τον τίτλο "Οι εκκλήσεις για παραίτηση απειλή για τη Δικαιοσύνη" και αναφέρεται στις εκτενείς δηλώσεις του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα για τους χειρισμούς στην υπόθεση βιασμού και την άρνηση για παραίτηση. Σε άλλο θέμα γράφει για τα λεχθέντα χθες στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενέργειας για το φυσικό αέριο και τις σχετικές τοποθετήσεις του Υπ. Ενέργειας για τι τερματικό στο Βασιλικό. Η εφημερίδα γράφει και για την καταδίκη του "κομμωτή" στην Πάφο για την υπόθεση της απόδρασής του από τις Φυλακές.
Η εβδομαδιαία "Οικονομική Καθημερινή" τιτλοφορεί το κύριό της θέμα "Σε τεντωμένο καλώδιο Αθήνα-Λευκωσία" γράφοντας ότι ήταν χωρίς αποτέλεσμα η τηλεδιάσκεψη των ρυθμιστικών αρχών Κύπρου-Ελλάδας με Κομισιόν. Αναφέρει αλλού ότι ο καύσωνας καίει την οικονομία της Ευρώπης με φονικές πυρκαγιές και ακραίους καύσωνες. Αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ ότι είναι χαμηλές αλλά αξιοποιήσιμες οι ποσότητες στον 'Πήγασο'.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις