Ντίζελ: Η σκυλίτσα που σκότωσαν οι τρομοκράτες στο Σεν Ντενί

Ντίζελ: Η σκυλίτσα που σκότωσαν οι τρομοκράτες στο Σεν Ντενί

Η Ντίζελ, μια σκυλίτσα ηλικίας 7 ετών, σκοτώθηκε το πρωί της Τετάρτης από τους τρομοκράτες κατά την ανταλλαγή πυρών στο βόρειο προάστιο του Παρισιού Σεν Ντενί.

Η Ντίζελ ήταν στην ομάδα της γαλλικής αστυνομίας η οποία από τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης (τοπική ώρα) διεξάγει τεράστια επιχείρηση σε διαμέρισμα πολύ κοντά στο Σταντ ντε Φρανς, όπου την Παρασκευή ανατινάχθηκαν ισλαμιστές καμικάζι.

Στο διαμέρισμα είχαν ταμπουρωθεί τουλάχιστον έξι βαριά οπλισμένοι τρομοκράτες.

Την ανακοίνωση για τον θάνατο της Ντίζελ έκανε η γαλλική αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.