Φρίκη στη Λευκωσία: Συνελήφθη 58χρονος που κακοποιούσε τον σκύλο του

Φρίκη στη Λευκωσία: Συνελήφθη 58χρονος που κακοποιούσε τον σκύλο του

Συνελήφθη χθες από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση, 58χρονος κάτοικος Λευκωσίας, μετά από διερεύνηση καταγγελίας που αφορούσε στα αδικήματα της κακομεταχείρισης, παραμέλησης και άσκοπης υπερκαταπόνεσης ζώου, έκθεσης/υποβολής ζώου χωρίς εύλογη αιτία σε πόνο και ταλαιπωρία, πρόσδεσης σκύλου, παράλειψης παροχής κατάλληλης φροντίδας και στέγασης, καθώς επίσης κατοχής σκύλου που δεν είναι εγγεγραμμένος, χωρίς σήμανση και χωρίς άδεια κατοχής.

Ο 58χρονος συλληφθείς παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση για άμεση εκδίκαση.

Ο σκύλος παραλήφθηκε από τις αρμόδιες αρχές και βρίσκεται σε καταφύγιο, ενώ αναμένεται εξέταση του από λειτουργό των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Το Κλιμάκιο Λευκωσίας της Αστυνομίας για τα ζώα συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.