Απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη: Σε Κακουργιοδικείο ο 55χρονος – Αύριο η απόφαση για την κράτησή του

Απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη: Σε Κακουργιοδικείο ο 55χρονος – Αύριο η απόφαση για την κράτησή του

Ο 55χρονος Ελληνοκύπριος, που τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 5 Ιουλίου 2025 στην Αμαργέτη, παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Η σοβαρή υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2025, ημερομηνία κατά την οποία το Κακουργιοδικείο θα ξεκινήσει τις εργασίες του. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες που σχετίζονται με εγκληματική ενέργεια κατά της ζωής.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο θα ανακοινώσει αύριο την απόφασή του αναφορικά με το κατά πόσον ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό παραμένουν στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE