Δύο νεαροί με θερμοπληξία – Επέστρεψαν στο στρατόπεδο από Σαββατοκύριακο και επέδειξαν συμπτώματα

Δύο νεαροί με θερμοπληξία – Επέστρεψαν στο στρατόπεδο από Σαββατοκύριακο και επέδειξαν συμπτώματα

Δύο 18χρονοι παρουσίασαν συμπτώματα ηλίασης/θερμοπληξίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Άμυνας, οι δύο νεαροί επέστρεψαν στο στρατόπεδο μετά από άδεια για το Σαββατοκύριακο και παρουσίαζαν αδιαθεσία.

Φαίνεται να παραθέριζαν σε παραλία χωρίς να βρίσκονται κάτω από ομπρέλα και κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Επισκέφθηκαν τον γιατρό του στρατοπέδου, τους δόθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και άδεια αναπαύσεως.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο εθνοφρουροί είναι καλά στην υγεία τους.

Τονίζεται ότι για το περιστατικό δεν φέρει ευθύνη η ΕΦ καθώς δεν το περιστατικό δεν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας τους εντός του στρατοπέδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.