Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/07)

Το τροχαίο σημειώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, στο ύψος της Κοφίνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταφέρθηκε ένα άτομο στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ ο δρόμος έχει παραδοθεί πλέον κανονικά στην κυκλοφορία.

Όπως φαίνεται σε ανάρτηση στο CY Police Checkpoints στο Facebook, η διέλευση της κίνησης στο σημείο είχε επηρεαστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE