Καταστροφή στη Λεμεσό: Η πυρκαγιά κατέκαψε 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα - Νέες αναζωπυρώσεις

Καταστροφή στη Λεμεσό: Η πυρκαγιά κατέκαψε 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα - Νέες αναζωπυρώσεις

Μέχρι στιγμής η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην επαρχία Λεμεσού έχει κάψει περίπου 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ υπάρχουν έντονες αναζωπυρώσεις που αντιμετωπίζονται, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Διαβάστε όλα τα νεότερα για την φονική πυρκαγιά ΕΔΩ.

Ο κ. Κεττής σημείωσε ότι υπάρχουν έντονες αναζωπυρώσεις οι οποίες αντιμετωπίζονται, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος ενεργό μέτωπο. «Έχουμε 10 εναέρια μέσα, με το 11ο να είναι το συντονιστικό, τα οποία κάνουν ρίψεις, βάσει αξιολόγησης. Σε λίγο τα εναέρια μέσα θα γίνουν 13, με το 14ο να συντονίζει», συμπλήρωσε.

«Έχουμε όλες μας τις δυνάμεις στην περιοχή. Θα προχωρήσουμε με αλλαγές στο προσωπικό», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής. «Προς το παρόν», συνέχισε, «πνέουν άνεμοι έντασης 2-3 Μποφόρ, αλλά προβλέπεται ότι θα δυναμώσουν και θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνη η κατάσταση όταν ξημερώσει για τα καλά».

«Μέχρι στιγμής, η πυρκαγιά έχει κάψει περίπου 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE