Πυρπόλησαν beach bar στον Πρωταρά – Εμπρησμό δείχνουν οι προκαταρκτικές εξετάσεις – Ζημιές στο εσωτερικό

Πυρπόλησαν beach bar στον Πρωταρά – Εμπρησμό δείχνουν οι προκαταρκτικές εξετάσεις – Ζημιές στο εσωτερικό

Σήμερα 25/07/2025 και γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά υποστατικού, στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Παραλιμνίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβηκαν στο σημείο όπου με την άφιξη τους, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε ήδη κατασβηστεί.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα ενώ προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο εσωτερικό του υποστατικού.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE