«Κυνήγι» για απαντήσεις: Ποιος έβαλε τη φωτιά; Σαρώνουν με περιπολίες– Έρευνες για τον τραγικό θάνατο Δημήτρη και Μάρως

«Κυνήγι» για απαντήσεις: Ποιος έβαλε τη φωτιά; Σαρώνουν με περιπολίες– Έρευνες για τον τραγικό θάνατο Δημήτρη και Μάρως

Με τις πληγείσες περιοχές να μετρούν ακόμη τις πληγές τους και τις οικογένειες να προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, η Αστυνομία εντείνει τις έρευνες για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών στη Λεμεσό και τις συνθήκες θανάτου δύο συνανθρώπων μας. Παράλληλα, ενισχύει την παρουσία της στις ορεινές περιοχές, με στόχο την πρόληψη νέων τραγωδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την επαρχία Λεμεσού, καθώς και η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των δύο προσώπων που εντοπίστηκαν νεκρά στις 23 Ιουλίου 2025.

Σημειώνεται ότι όλες οι πληροφορίες που έχουν διαβιβαστεί στην Αστυνομία, περιλαμβανομένων καταγγελιών για πιθανές κακόβουλες ενέργειες, διερευνώνται πλήρως.

Παράλληλα, για σκοπούς πρόληψης και αποτροπής οποιωνδήποτε αδικημάτων, ενισχύονται οι μηχανοκίνητες περιπολίες στις πληγείσες περιοχές, ενώ δόθηκαν οδηγίες για αυξημένες περιπολίες και σε ορεινές περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα, με τη συμμετοχή και μελών της ΜΜΑΔ.

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι η παρουσία της στις πιο πάνω περιοχές θα είναι εμφανώς ενισχυμένη τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.