Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στην εταιρεία Larnaca Public Transport

Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στην εταιρεία Larnaca Public Transport

Συνεχίζεται για δεύτερο, και τελευταίο εικοσιτετράωρο η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην εταιρεία Larnaca Public Transport.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δήλωσε πως απέχουν από τα καθήκοντά τους εξαιτίας κατάφωρης, όπως την χαρακτηρίζουν, παραβίασης της συλλογικής σύμβασης.

Αδικαιολόγητη είχε χαρακτηρίσει χτες την απεργία η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων αναφέροντας ότι οι συντεχνίες όφειλαν να παρουσιάσουν στοιχεία ενώπιον του Τμήματος Εργασιακών σχέσεων.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE