Γαλλία: Ακυρώθηκαν δρομολόγια αμαξοστοιχιών της Eurostar μετά από πρόβλημα στο σύστημα ηλεκτροδότησης

Γαλλία: Ακυρώθηκαν δρομολόγια αμαξοστοιχιών της Eurostar μετά από πρόβλημα στο σύστημα ηλεκτροδότησης

Τα δρομολόγια άνω των 16 αμαξοστοιχιών της Eurostar ακυρώθηκαν σήμερα και σημειώνονται διακοπές στην σιδηροδρομική κυκλοφορία, με καθυστερήσεις έως και 1 ώρα και 50 λεπτά από ένα πρόβλημα στο σύστημα ηλεκτροδότησης.

Ομάδες βρίσκονται επί τόπου για να εντοπίσουν το πρόβλημα και να προχωρήσουν σε επισκευές, τόνισε η εταιρεία SNCF Réseau στο Γαλλικό Πρακτορείο, κάνοντας λόγο για «πρόβλημα στην εναέρια γραμμή επαφής».

Το περιστατικό συνέβη μεταξύ Μουσί και Λονγκέιγ, στη βόρεια Γαλλία.

Τουλάχιστον 16 αμαξοστοιχίες της Eurostar με δρομολόγια μεταξύ Παρισιού και Λονδίνου, Βρυξελλών και Άμστερνταμ έχουν ακυρωθεί μέχρι τις 19:00 (20:00 ώρα Ελλάδας), και δύο αμαξοστοιχίες που πραγματοποιούσαν τη διαδρομή Παρίσι-Βρυξέλλες και Βρυξέλλες-Παρίσι που αναχώρησαν σήμερα το πρωί επέστρεψαν στους αρχικούς τους σταθμούς, σύμφωνα με τη γαλλοβρετανική εταιρεία.

Ομάδες της SNCF έχουν δημιουργήσει εναλλακτικές διαδρομές.

Μέχρι το μεσημέρι, η SNCF Réseau δεν ήταν σε θέση να παράσχει κάποια ένδειξη για το πόσο θα διαρκέσουν τα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE