Χωρίς τέλος οι βανδαλισμοί: Προκάλεσαν ζημιές σε χώρο πλησίον γυμνασίου στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφίες

Χωρίς τέλος οι βανδαλισμοί: Προκάλεσαν ζημιές σε χώρο πλησίον γυμνασίου στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφίες

Ο Δήμος Λάρνακας, με ανακοίνωση του, εκφράζει τη βαθιά του λύπη και αγανάκτηση για το πρόσφατο περιστατικό καταστροφής δέντρων σε χώρο πρασίνου δίπλα από το Γυμνάσιο Βεργίνας.

Όπως αναφέρεται, άγνωστα άτομα προχώρησαν σε βανδαλισμούς, προκαλώντας ζημιές σε αριθμό δέντρων τα οποία είχαν φυτευτεί στο πλαίσιο των προσπαθειών για αναβάθμιση του αστικού πρασίνου.

Ο Δήμος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επενδύει σημαντικούς πόρους και προσπάθειες στην ανάπτυξη του πρασίνου και στη δημιουργία φιλικών προς το περιβάλλον και τον πολίτη χώρων.

«Τέτοιες καταστροφικές ενέργειες όχι μόνο απαξιώνουν το έργο που γίνεται, αλλά και στερούν από την πόλη μας πολύτιμο φυσικό πλούτο και χώρους αναψυχής. Καλούμε όλους τους δημότες να δείχνουν σεβασμό στους δημόσιους χώρους και να συμβάλουν στη διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος. Είναι καθήκον όλων μας να διασφαλίσουμε ότι τέτοιες πράξεις δεν θα επαναληφθούν. Η προστασία της δημόσιας περιουσίας είναι ευθύνη συλλογική και οφείλουμε όλοι να είμαστε ενεργοί πολίτες. Η συνεργασία των πολιτών είναι ζωτικής σημασίας. Αν γίνετε μάρτυρας παρόμοιων ενεργειών, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με τον Δήμο ή την Αστυνομία. Μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή, πράσινη και φιλόξενη για όλους», καταλήγει  η ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE