Κόπηκε μοιραία το νήμα της ζωής 80χρονου στην άσφαλτο – Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα της κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Κόπηκε μοιραία το νήμα της ζωής 80χρονου στην άσφαλτο – Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα της κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η τροχαία οδική σύγκρουση στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία, σήμερα και περί ώρα 11:15 ιδιωτικό όχημα το οποίο οδηγείτο από ε/κ ηλικίας 80 ετών, κάτοικο κοινότητας Λάρνακας, στον αυτοκινητόδρομο από κυκλικό κόμβο ριζοελιάς προς κυκλικό κόμβο καλού χωριού λάρνακας, κινήθηκε εξ αντιθέτου πορείας στον εν λόγω αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με ταξί όχημα που οδηγούσε ευρωπαίος πολίτης, μόνιμος κάτοικος λευκωσίας, ηλικίας 32 ετών, και το οποίο ταξί κινείτο κανονικά στην πορεία του.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση ο ηλικιωμένος 80 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός του ταξί σοβαρά, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο γενικό νοσοκομείο λάρνακας, όπου οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ηλικιωμένου οδηγού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου

Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE