Γαλλία: Έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος μετά από καβγά - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες

Γαλλία: Έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος μετά από καβγά - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες

Οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να «χτύπησε σκόπιμα» ένα πλήθος ανθρώπων στο κέντρο της πόλης Εβρέ στη Νορμανδία τα ξημερώματα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ένας νεκρός και πέντε τραυματίες, δύο από τους οποίους βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε έπειτα από έναν καβγά σε τοπικό μπαρ γύρω στις 4 το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία, «μία από τις εμπλεκόμενες πλευρές μπήκε σε αυτοκίνητο και, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε το πλήθος έξω από το κατάστημα». Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε σε ανακοίνωσή του στο Facebook πως το περιστατικό προκάλεσε πανικό στην περιοχή.

Η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα και η υπόθεση ερευνάται ως ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το θύμα φέρεται να ήταν άντρας περίπου 30 ετών, ενώ οι τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση είναι δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 52 ετών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE