ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία των αδελφών Ντορζή

Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία των αδελφών Ντορζή

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια Ντορζή που από το βράδυ της Τρίτης βιώνει μια τραγωδία δίχως προηγούμενο. Μια μάνα, ένας πατέρας και δυο αδέλφια χάνουν ότι πολυτιμότερο είχαν στη ζωή τους και πρέπει πλέον να συνεχίζουν να ζουν χωρίς τον «Κώτσιο» και χωρίς τον Παράσχο.

Διαβάστε επίσης: Update: Την Παρασκευή 27/11 η κηδεία των αδελφών «Κώτσιου» και Παράσχου

Μέσα στον πόνο τους όμως ετοιμάζουν και την κηδεία τω δυο αγαπημένων τους προσώπων που θα τελεστεί την Παρασκευή 27/11 στο 10:00 το πρωί από τον ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας) στη Λεμεσό.

Ο αδελφός των αδικοχαμένων παλληκαριών Γιάννης Ντορζής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook βρήκε τη δύναμη, να αναρτήσει μια παράκληση της οικογένειας σχετικά με την αυριανή κηδεία.

Συγκεκριμένα η οικογένεια κάνει έκκληση αντί στεφάνων, να γίνουν εισφορές για το ορφανό 3χρονο αγοράκι που αφήνει πίσω του ο Παράσχος Ντορζής. Ένα παιδάκι που πριν καλά καλά γνωρίσει τον πατέρα του, τον χάνει για πάντα και πρέπει να στηριχτεί απ’ όλη την Κυπριακή κοινωνία όπως και η κοπέλα του και όλη του η οικογένεια που από την Τρίτη είναι κυριολεκτικά σαν ζωντανοί-νεκροί

Διαβάστε επίσης: Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού του Παράσχου: «Έχασα το άλλο μου μισό, δώσε μου δύναμη να μεγαλώσω το μωράκι μας»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top