LIFESTYLE

Δείτε την επιστροφή των Μinions στη νέα τους μικρού μήκους «The Competition»

Δείτε την επιστροφή των Μinions στη νέα τους μικρού μήκους «The Competition»

Με αφορμή την εισβολή των υπερ-επιτυχημένων, αξιαγάπητων Minions σε dvd και blu-ray, δείτε τη νέα τους μινιόν-ταινία «The Celebration»!

Τα «Minions» έχουν κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των φαν του «Εγώ, ο Απαισιότατος», αλλά και των απανταχού χρηστών των social media, καθώς τα κίτρινα πλασματάκια έχουν αυτονομηθεί από τις ταινίες όπου μας συστήθηκαν και «κολλάνε» παντού, γεμίζοντας το διαδίκτυο απολαυστικά σχόλια και αστείες ατάκες.

Απόδειξη; Η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της ταινίας τους «Minions» παγκοσμίως. Στην Ελλάδα τα αξιαγάπητα «Minions» ξεπέρασαν τους 92.000 θεατές το πρώτο τετραήμερο!

Σε μια διαδρομή των κίτρινων υπερφλύαρων ζιζανίων προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60 σε αναζήτηση νέου αφεντικού, μετά από τον … Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ ή τον ίδιο τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex, τα Minions ταξιδεύουν στην Ιστορία υπηρετώντας διάσημους «κακούς» και φυσικά κάνοντας αλλεπάλληλες γκάφες. Ο Πιερ Κόφιν και Κάιλ Μπάλντα σκηνοθέτησαν την ταινία με τις φωνές των Σάντρα Μπούλοκ, Τζον Χαν, Άλισον Τζάνεϊ και Στιβ Κούγκαν.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας σε dvd και blu-ray, μπορείτε να απολαύσετε το «Competition», την πρώτη (από τις τρεις) μικρού μήκους ταινίες που συμπεριλαμβάνονται στα extras των εκδόσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top