LIFESTYLE

Να σου πω κάτι; Έτσι είναι σήμερα ο μικρός Γιωργάκης από το «Ουράνιο Τόξο»! Η εκπομπή ήταν του 2010!

Να σου πω κάτι; Έτσι είναι σήμερα ο μικρός Γιωργάκης από το «Ουράνιο Τόξο»! Η εκπομπή ήταν του 2010!

Έγινε διάσημος χωρίς καθόλου να το έχει βάλει στόχο, με την παιδική του αθωότητα, τις αυθόρμητες ατάκες του και τις απίθανες γκριμάτσες του. Ο λόγος για τον μικρό Γιώργο Μαχαίρα που το 2010 συμμετείχε στην εκπομπή «Ουράνιο Τόξο» και έδωσε μοναδικές απαντήσεις στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Είναι το αγόρι που έριξε το ίντερνετ με τις ατάκες του. Ο μικρός Γιώργος Μαχαίρας έγινε διάσημος άθελά του, συμμετέχοντας το 2010 στην γνωστή εκπομπή «Ουράνιο Τόξο». Οι απαντήσεις του έχουν κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, ενώ έχουν μεταλλαχθεί και από τους χρήστες του σκορπώντας γέλιο.

Ο μικρός Γιωργάκης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «THE 2NIGHT SHOW», μίλησε για την τότε εμπειρία του και αποκάλυψε τον πόλεμο που δέχεται απο τα παιδιά στο σχολείο του γιατι τον ζηλεύουν που ξαφνικά έγινε γνωστός, μέσω μιας παιδικής εκπομπής το 2010, που πλέον σταμάτησε την προβολή της
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top