ΠτΔ: Δέχθηκε ανώτατο στέλεχος της Chevron - «Να δούμε όσα έχουμε συμφωνήσει να υλοποιούνται»

ΠτΔ: Δέχθηκε ανώτατο στέλεχος της Chevron - «Να δούμε όσα έχουμε συμφωνήσει να υλοποιούνται»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε ανώτατο στέλεχος της Chevron

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, το ανώτατο στέλεχος της Chevron, Πρόεδρο του τμήματος BAEC της εταιρείας κ. Χαβιέ λα Ρόσα.

Υποδεχόμενος τον κ. λα Ρόσα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Πρόεδρος της εταιρείας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η παρουσία της Chevron στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελεί μια ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στις ενεργειακές προοπτικές της χώρας μας, καθώς και της περιοχής».

Πρόσθεσε ότι «πρόσφατα υπογράψαμε συμφωνία στην Αίγυπτο, η οποία είναι μια πολύ σημαντική συμφωνία, μια συμφωνία ορόσημο.

Την ίδια στιγμή, η συνεργασία μας είναι πολύ σημαντική στο πλαίσιο των σχέσεων μας με τις ΗΠΑ, ενός στρατηγικού εταίρου με τον οποίον εργαζόμαστε μαζί σε όλους τους τομείς», είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «προσβλέπω στις συζητήσεις μας σήμερα σε σχέση με το τι εκκρεμεί, ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα. Για μας, για την Κυπριακή Δημοκρατία, για τον κυπριακό λαό, ο χρόνος είναι πολύ σημαντικό, έτσι χρειάζεται να δούμε όσα έχουμε συμφωνήσει να υλοποιούνται».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ- Η συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο «σπίτι της Τουρκίας» και η απουσία στρατηγικής για την Κύπρο

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ- Η συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο «σπίτι της Τουρκίας» και η απουσία στρατηγικής για την Κύπρο

Από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο "Σπίτι της Τουρκίας" έως την τριμερή με Γκουτέρες-Χριστοδουλίδη – Τατάρ, η ελληνική και κυπριακή εξωτερική πολιτική φαίνεται να περιορίζονται στη διαχείριση και όχι στη διεκδίκηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE