Εκ νέου ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Τρικώμου οι 5 Ε/κ

Εκ νέου ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Τρικώμου οι 5 Ε/κ

Ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Τρικώμου αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα οι πέντε Ελληνοκύπριοι που συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα από τις 19 Ιουλίου.

Η διαδικασία ενώπιον του «δικαστηρίου» αφορά τις «κατηγορίες» που αντιμετωπίζουν για «παράνομη είσοδο σε ξένη περιουσία», «πρόκληση ανησυχίας» και «παραβίαση προσωπικών δεδομένων».

Κατά τη διαδικασία χθες στο «στρατιωτικό δικαστήριο» στην κατεχόμενη Λευκωσία , όπου παρουσιάστηκαν σε σχέση με την «κατηγορία» που αντιμετωπίζουν για «παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη» η υπεράσπιση ζήτησε αναβολή προκειμένου να καλέσει ως μάρτυρα έναν εμπειρογνώμονα από την Τουρκία. Η συνέχιση της ακρόασης ορίστηκε για τις 8 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE