Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Τραπεζών

Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Τραπεζών

Ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου ανακοίνωσε ότι, κατά την τελευταία συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, αναδείχτηκε νέος Πρόεδρος ο Πανίκος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου. Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει Δημήτρης Σιακαλλής, Ανώτερος Οικονομικός Διευθυντής στη Eurobank.

Η θητεία του Προέδρου και του Αντιπροέδρου -βάσει του καταστατικού του οργανισμού- είναι διετής. Η εν λόγω διαδικασία προκύπτει λόγω της ανάληψης νέων επαγγελματικών καθηκόντων από τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο του ΔΣ, Αριστείδη Βουράκη.

Ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Βουράκη για τη συνεισφορά τους και εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα στην καριέρα του. Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος Τραπεζών εύχεται στη νέα ηγεσία του Διοικητικού Συμβουλίου καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει για  εκπροσώπηση και ενίσχυσης του τραπεζικού τομέα της Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE