Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας – «Τσάκωσαν» 30 πρόσωπα να εργάζονται παράνομα σε υποστατικό στη Λεμεσό

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας – «Τσάκωσαν» 30 πρόσωπα να εργάζονται παράνομα σε υποστατικό στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε χθες από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Λεμεσού) και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα σε υποστατικό στη Λεμεσό 30 πρόσωπα.

Και τα τριάντα πρόσωπα συνελήφθησαν, ενώ από τους ελέγχους που ακολούθησαν, πέντε εξ αυτών διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι υπόλοιποι 25 ανακρίθηκαν γραπτώς και απολύθηκαν της κράτησής τους, ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και ο υπεύθυνος της εταιρείας που φαίνεται να τους εργοδοτούσε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE