Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα – Βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της 37χρονης ιδιοκτήτριάς του - Δείτε φωτογραφία

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα – Βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της 37χρονης ιδιοκτήτριάς του - Δείτε φωτογραφία

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στην Πάφο τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της 37χρονης ιδιοκτήτριας.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε ολόκληρο το όχημα.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας.

Οι έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από την Αστυνομία.

Διερευνάται εάν η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Δείτε φωτογραφία από το pafoslive.com.cy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE