Φόνος Δημοσθένους: Στο Δικαστήριο ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής - Ραγδαίες εξελίξεις

Φόνος Δημοσθένους: Στο Δικαστήριο ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής - Ραγδαίες εξελίξεις

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάζεται το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους.

Υπενθυμίζεται ότι, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 44 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασευή, 17 Οκτωβρίου, 2025, στη Λεμεσό, με θύμα τον Σταύρο Δημοσθένους, ηλικίας 49 ετών.

Ο 44χρονος συνελήφθη γύρω στις 10.00 το βράδυ χθες Σάββατο, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.