Συντονισμένη επιχείρηση: Χειροπέδες σε νεαρούς - Στη κατοχή τους κάνναβη, μαχαίρια και όπλα

Συντονισμένη επιχείρηση: Χειροπέδες σε νεαρούς - Στη κατοχή τους κάνναβη, μαχαίρια και όπλα

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις αστυνόμευσης και ελέγχων στη Λάρνακα, έδωσε το βράδυ που πέρασε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των δράσεων πάταξης του εγκλήματος, καθώς και αντιμετώπισης φαινομένων νεανικής παραβατικότητας.

Η ευρείας κλίμακας επιχείρηση αστυνόμευσης άρχισε στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε στις 5.00 το πρωί της Κυριακής, με τα μέλη της Αστυνομίας να διενεργούν περιπολίες και ελέγχους σε διάφορες περιοχές της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Αποτέλεσμα των μέτρων αστυνόμευσης ήταν η σύλληψη πέντε (5) προσώπων, για αυτόφωρα αδικήματα. Συνελήφθησαν συγκεκριμένα, για το αδίκημα της μαχαιροφορίας, δύο πρόσωπα ηλικίας 25 και 19 ετών, ενώ τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 42 ετών, συνελήφθη για το αδίκημα της κατοχής συσκευής εκτόξευσης επιβλαβών αερίων.

Ο 25χρονος συνελήφθη και για το αδίκημα της κατοχής μικροποσότητας φυτικής ύλης κάνναβης, ενώ ο ίδιος εντοπίστηκε θετικός και σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών. Για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης συνελήφθη και πρόσωπο ηλικίας 33 ετών, ενώ πέμπτο πρόσωπο, ηλικίας 19 ετών, συνελήφθη για την κατοχή ενός φυσιγγίου πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, έγιναν 23 καταγγελίες για διάφορες παραβάσεις τροχαίας.

Οι δράσεις αστυνόμευσης, για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος και της κάθε μορφής παραβατικότητας, συνεχίζονται καθημερινά, με σκοπό την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE