Ρωσία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυρομαχικών

Ρωσία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυρομαχικών

Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εργοστάσιο πυρομαχικών στην πόλη Κοπέισκ στη Ρωσία, περίπου 1.600 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα.

Το ρωσικό πρακτορείο TASS αναφέρει ότι από την έκρηξη έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, έχουν τραυματιστεί άλλοι 18 ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενους.

Η αιτία της έκρηξης δεν έχει προς το παρόν εξακριβωθεί.

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε μετά την έκρηξη έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιφέρειας Τσελιάμπινσκ, Αλεξέι Τέκσλερ, όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει απειλή για τους κατοίκους της πόλης ή τις πολιτικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.