Τραγωδία στην Πάφο: Σε χαράδρα εντοπίστηκε ο άτυχος 80χρονος

Τραγωδία στην Πάφο: Σε χαράδρα εντοπίστηκε ο άτυχος 80χρονος

Τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη (12/11) στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, σήμερα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, 80χρονος Ελληνοκύπριος κάτοικος χωριού της Επαρχίας Πάφου ο οποίος από το πρωί είχε μεταβεί με το τρακτέρ του στο περιβόλι του και δεν είχε επιστρέψει στη κατοικία του, αναζητήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε δρομολόγια που συνήθως ακολουθεί και εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα βάθους τριών μέτρων παραπλέυρως αγροτικού δρόμου, εγκλωβισμένος κάτω από το τρακτέρ του.

Η σορός του άτυχου 80χρονου απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες συνέβη που είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος στον άτυχο 80χρονο διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου και αναμένεται από την ιατροδικαστική υπηρεσία να καθορίσει τον χρόνο διενέργειας της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE