Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Σιέρρα Λεόνε

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Σιέρρα Λεόνε

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη ο Πρόεδρος της Σιέρρα Λεόνε, Τζούλιους Μαάντα Μπίο, τον οποίο θα υποδεχθεί λίγο μετά τις 10:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και ο ομόλογός του από τη Σιέρρα Λεόνε θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες αντιπροσωπειών Κύπρου και Σιέρρα Λεόνε.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπίο θα μεταβεί μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη στο Δημαρχείο Λευκωσίας και θα γίνει περιήγηση κατά μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός. Θα ακολουθήσει επίσημο γεύμα προς τιμή του κ. Μπίο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εξάλλου, στις 2:00 μμ ο κ. Μπίο είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.