Φόνος Δημοσθένους: Ξανά χειροπέδες στους δύο Γεωργιανούς - Εκδόθηκαν στην Κύπρο

Φόνος Δημοσθένους: Ξανά χειροπέδες στους δύο Γεωργιανούς - Εκδόθηκαν στην Κύπρο

Χωρίς τέλος οι εξελίξεις με την υπόθεση φόνου του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, που συνέβη στις 17 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο 28χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ελλάδα, εκδόθηκαν στην Κύπρο και έχουν συλληφθεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο 28χρονοι διέμεναν μόνιμα στην Κύπρο και μετά το έγκλημα φαίνεται πως διέφυγαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν συγγενικά τους πρόσωπα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE