Τρίτο τροχαίο: Έκλεισε λωρίδα λόγω σύγκρουσης οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο σημείο

Τρίτο τροχαίο: Έκλεισε λωρίδα λόγω σύγκρουσης οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο σημείο

Κλειστή η Δεξιά Λωρίδα στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού παρά το Πεντάκωμο Κλειστή είναι γύρω στις 10.30 το πρωί, η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσός, παρά το Πεντάκωμο, λόγω οδικής σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετεύεται μέσω της αριστερής λωρίδας του δρόμου.

Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Ένα πρόσωπο προληπτικά παραλήφθηκε για διακομιδή σε νοσοκομείο, για ιατρικές εξετάσεις.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης ο ΠτΔ - Συνδυασμός οριζόντιων και στοχευμένων, τι θα περιλαμβάνουν

Ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης ο ΠτΔ - Συνδυασμός οριζόντιων και στοχευμένων, τι θα περιλαμβάνουν

Σειρά μέτρων στήριξης ανακοινώνει, σήμερα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από την συνεχιζόμενη περιφερειακή αστάθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE