Στην κυκλοφορία η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο που κλείσει προσωρινά, λόγω της σύγκρουσης

Στην κυκλοφορία η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο που κλείσει προσωρινά, λόγω της σύγκρουσης

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά το Πεντάκωμο, η οποία είχε κλείσει προσωρινά, λόγω οδικής σύγκρουσης.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ δύο αυτοκινήτων, τα οποία λόγω της σύγκρουσης, ακινητοποιήθηκαν στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, η οποία διοχετευόταν μέσω της αριστερής λωρίδας του δρόμου.

Τα δύο οχήματα έχουν μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητοδρόμου και η δεξιά λωρίδα έχει δοθεί στην κυκλοφορία, που συνεχίζει πλέον κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE