«Σκουπιδότοπος» στη μέση της γειτονιάς – Κάτοικοι καταγγέλλουν αδιαφορία εδώ και μία δεκαετία – Δείτε φωτογραφίες

«Σκουπιδότοπος» στη μέση της γειτονιάς – Κάτοικοι καταγγέλλουν αδιαφορία εδώ και μία δεκαετία – Δείτε φωτογραφίες

Αναστάτωση επικρατεί σε γειτονιά του Στροβόλου, ένας αυτοσχέδιος «σκουπιδότοπος» έχει μετατραπεί εδώ και πάνω από δέκα χρόνια σε μόνιμη πληγή για την περιοχή.

Φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες στο ThemaOnline καταγράφουν το πρόβλημα σε όλο του το εύρος: στοιβαγμένα παλιά αυτοκίνητα, φθαρμένα ελαστικά, ογκώδη ψυγεία και κάθε λογής αντικείμενα που, όπως αναφέρουν, παραμένουν εκτεθειμένα λίγα μέτρα από κατοικίες και πολυσύχναστα σημεία.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι, υποστηρίζοντας ότι έχουν απευθυνθεί επανειλημμένα τόσο στην Αστυνομία Κύπρου όσο και στις αρμόδιες Τοπικές Αρχές, χωρίς όμως να υπάρξει οποιοδήποτε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρουν, τους ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να παρέμβουν, αφήνοντας το πρόβλημα να διαιωνίζεται.

«Ζούμε δίπλα σε μια εστία ρύπανσης και κανείς δεν αναλαμβάνει ευθύνη», λένε οι κάτοικοι, τονίζοντας ότι η κατάσταση επηρεάζει την ποιότητα ζωής τους και δημιουργεί ανησυχίες για θέματα υγείας και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE