Τροχαίο με 9χρονο: Στη ΜΕΘ του Μακάρειου νοσοκομείου – Κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα

Τροχαίο με 9χρονο: Στη ΜΕΘ του Μακάρειου νοσοκομείου – Κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την υγεία του 9χρονου που συγκρούστηκε με όχημα ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει δρόμο με το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στην εντατική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου. Οι επόμενες 2-3 ημέρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του ανήλικου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ στη νεαρή οδηγό με μηδενική ένδειξη και στα δύο.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονη συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε ο 9χρονος, τη στιγμή που επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στη συνέχεια στο Μακάρειο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμορραγία στο κεφάλι. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.