Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωση της Αρχής, σημειώνεται ότι με τη γνωστοποίηση του περιστατικού, η Αρχή προχώρησε άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Οργανισμό, από τον οποίο έχει ζητήσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και την εθνική νομοθεσία.
«Η Αρχή αξιολογεί ήδη τα πραγματικά περιστατικά, τα μέτρα ασφάλειας που είχαν εφαρμοστεί και τις ενέργειες που λαμβάνει ο Οργανισμός για τον περιορισμό και τη διαχείριση της παραβίασης» προστίθεται.
Παράλληλα, η Αρχή συνεργάζεται με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ) και άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες του κράτους για την ανταλλαγή πληροφοριών και τη συνολική αξιολόγηση της κατάστασης.
Η Αρχή θα συνεχίσει να παρακολουθεί την υπόθεση και θα προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια στο πλαίσιο των εποπτικών της εξουσιών και αρμοδιοτήτων.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




