Σημαντικό tip: Το «κόλπο» για να παραλαμβάνεις πρώτος την βαλίτσα στο αεροδρόμιο

Σημαντικό tip: Το «κόλπο» για να παραλαμβάνεις πρώτος την βαλίτσα στο αεροδρόμιο

Ναι, κανείς δεν θέλει να περιμένει στην ουρά για να παραλάβει την βαλίτσα του, μετά από μία πτήση. Τι μπορείς να κάνεις;

Υπάλληλοι αεροδρομίου και ταξιδιωτικοί experts έχουν μοιραστεί τα πιο αποτελεσματικά κόλπα που μπορούν να μειώσουν τον χρόνο αναμονής παραλαβής της βαλίτσας σας. Σύμφωνα με την ανάρτησή στο Quora ενός υπαλλήλου σε αεροδρόμιο, η λύση είναι να αφήνετε τις αποσκευές σας τελευταίοι. Όπως εξηγεί: «Οι βαλίτσες φορτώνονται πάντα από μπροστά προς τα πίσω στα καρότσια μεταφοράς, οπότε αν κάνετε check-in τελευταίοι, οι δικές σας αποσκευές θα είναι στο τελευταίο καρότσι και πιθανότατα θα βγουν πρώτες».

Η τακτική αυτή, ωστόσο, ενέχει τον κίνδυνο να χάσει κανείς την ώρα λήξης του check-in. Εναλλακτικά, ο υπάλληλος προτείνει να ζητήσετε από το προσωπικό του check-in ή του bag-drop να τοποθετήσει ετικέτα «προτεραιότητας» ή «εύθραυστο» στις αποσκευές σας. Τα «εύθραυστα» αντικείμενα φορτώνονται συνήθως τελευταία και τοποθετούνται στην κορυφή, με αποτέλεσμα να είναι από τα πρώτα που ξεφορτώνονται κατά την άφιξη.

ΠΗΓΗ: Itspossible.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Η Προεδρία της ΕΕ αποτελεί ευκαιρία για την Κύπρο να αναδείξει τις ευαισθησίες της και, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές συγκυρίες, να αξιοποιηθεί ως μοχλός για την επίλυση του Κυπριακού, τονίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE