ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κατοχικές αρχές δεν επέτρεψαν την τέλεση λειτουργείας στον Αγιο Γεώργιο Άσσιας

Οι κατοχικές αρχές δεν επέτρεψαν την τέλεση λειτουργείας στον Αγιο Γεώργιο Άσσιας

Οι κατοχικές αρχές απέρριψαν το αίτημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Άσσιας για τέλεση λειτουργίας στις 12 Δεκεμβρίου 2015 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κατεχόμενο χωριό.

Το Συμβούλιο με ανακοίνωση του ενημερώνει τους Ασσιώτες ότι “έχει κοινοποιηθεί (7/12/2015) γραπτώς στη Κοινοτική Αρχή Άσσιας, ότι παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί,  το αίτημα μας δεν έχει ικανοποιηθεί από τις κατοχικές αρχές”.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρεται, “ δεν είναι δυνατό να τελεστεί η λειτουργία και δεν θα πραγματοποιηθεί η οργανωμένη επίσκεψη”.

 Σημειώνεται, επίσης, ότι “ο προγραμματισμός για τους φετινούς εορτασμούς της μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνα θα πραγματοποιηθεί όπως έχει ανακοινωθεί. Ο εσπερινός της εορτής θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ - αυτοστέγαση Λατσιών - όπου και θα τιμηθεί από την κοινότητά μας ο Πατήρ Σωτήριος για την πολύχρονη προσφορά του”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top