LIFESTYLE

Οι κοινές εξόδοι της ωραίας του Star Κύπρος και του όμορφου από το Mr Cyprus σχολιάζονται! Συμβαίνει κάτι;

Οι κοινές εξόδοι της ωραίας του Star Κύπρος και του όμορφου από το Mr Cyprus σχολιάζονται! Συμβαίνει κάτι;

Κάτι τρέχει ανάμεσα τους θα έτρεχαν να πουν πολλοί μετά απο την ανάρτηση μιας φωτογραφίας αλλά και τα γλυκά σχόλια που αντάλλαξαν μεταξύ τους δημόσια.

Δεν είναι άλλωστε μόνο η συγκεκριμένη φωτογραφία που προκάλεσε τον σχολιασμό και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι τρέχει μεταξύ τους, αφού οι δυο τους έκαναν πολλές κοινές εμφανίσεις μαζί.

Της Έλενας Τσιακούπη

Ποια όμως είναι η αλήθεια για τον Mr Cyprus Christian Γεωργίου και την Αθηνά Λοϊζου; Δυο νεαροί σε ηλικία, φιλόδοξοι και πανέμορφοι άνθρωποι.

Συμμετείχαν και οι δυο σε καλλιστεία. Η Αθηνά κατέκτησε τον τίτλο της Α΄Αναπληρωματικής Σταρ Κύπρος και ο Christian Γεωργίου διαγωνίζεται στο Mr Cyprus, διεκδικώντας τον τίτλο του Μr Cyprus.

Αθηνά και Christian , είναι πολύ καλοί φίλοι. Η φιλιά τους μετρά αρκετό καιρό, πριν ακόμα τα καλλιστεία, αφού και και οι δυο άνηκαν στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων. 

Η φωτογραφία τους μπορεί να πυροδότησε σχόλια ότι ίσως υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσα τους, ενώ η ανταλλαγή διαλόγων δημόσια μεταξύ τους φούντωσε ακόμα περισσότερα την φήμη ότι ίσως είναι ζευγάρι.

Κάτι όμως το οποίο δεν ισχύει, αφού τους δένει μια καλή φιλιά και φυσικά αρκετές επαγγελματικές συνεργασίες.

Ωστόσο ο Christian είναι το ίδιο καλός φίλος και με την Anna Grajdian, οπου οι τρεις τους αλλά και με άλλους φίλους βγαίνουν παρέα σε νυχτοπερπατήματα και διασκεδάζουν.

Δείτε την φωτογραφία και τον δημόσιο διάλογο των δυο νεαρών που προκάλεσαν το ερώτημα αν είναι μαζί η όχι:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top