Συνεχίζει το κρύο: Θα σχηματιστεί παγετός σε αυτές τις περιοχές – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία – Δείτε αναλυτικά

Συνεχίζει το κρύο: Θα σχηματιστεί παγετός σε αυτές τις περιοχές – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία – Δείτε αναλυτικά

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE