Πολιτικούς τριγμούς προκάλεσε το βίντεο που διέρρευσε - Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα

Πολιτικούς τριγμούς προκάλεσε το βίντεο που διέρρευσε - Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα

Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης πυροδοτεί η δημοσιοποίηση του βίντεο στην πλατφόρμα «Χ», καθώς προκαλεί σοβαρούς προβληματισμούς για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οικονομικοί πόροι κατά την προεκλογική περίοδο του 2023. Παράλληλα, επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την εύκολη πρόσβαση επενδυτικών κύκλων στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι πολιτικές αντιδράσεις υπήρξαν άμεσες, με αρχηγούς κομμάτων και βουλευτές να παρεμβαίνουν δημόσια μέσω αναρτήσεων στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Δείτε πάρακάτω:

Αννίτα: Εύχομαι να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Στεφάνου: Σοβαρά θεσμικά και πολιτικά ζητήματα

Χαραλαμπίδου: Πρέπει άμεσα να υπάρξει τοποθέτηση

Ατταλίδου: Όταν σας μιλούσαμε για διαφάνεια μας λέγατε τοξικούς!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE