Η Πολιτεία τιμά τον Γιώργο Βασιλείου – Υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων ΠτΔ και Υπουργοί

Η Πολιτεία τιμά τον Γιώργο Βασιλείου – Υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων ΠτΔ και Υπουργοί

Το Βιβλίο Συλλυπητηρίων για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου, υπέγραψαν το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο.

«Με βαρύ πένθος αποχαιρετούμε τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργο Βασιλείου και τιμούμε την προσφορά του προς την πατρίδα του, την Κύπρο», αναφέρει το μήνυμα που υπέγραψαν.

Προστίθεται ότι «καθοριστική υπήρξε η συμβολή του Γιώργου Βασιλείου στην επίτευξη του κορυφαίου στρατηγικού στόχου για την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ μέχρι το τέλος της ζωής του υπήρξε αφοσιωμένος στην προσπάθεια για την επίλυση του Κυπριακού και την επανένωση της πατρίδας μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες

Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, θα βρίσκεται στην Κύπρο για επαφές, από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE