Συνάντηση Κέρι, Πούτιν και Λαβρόφ για τη συριακή κρίση στις 15 Δεκεμβρίου

Συνάντηση Κέρι, Πούτιν και Λαβρόφ για τη συριακή κρίση στις 15 Δεκεμβρίου

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Κέρι ανακοίνωσε ότι πρόκειται να συναντηθεί την ερχόμενη Τρίτη στη Μόσχα με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ΥΠΕΞ Λαβρόφ, προκειμένου να συζητήσουν για την αντιμετώπιση της κρίσης στη Συρία

 

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι θα συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτινκαι με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην Μόσχα στις 15 Δεκεμβρίου για να συζητήσουν την κατάσταση στη Συρία και την Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Όπως τόνισε από το Παρίσι ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ ο Κέρι με τον Πούτιν: "θα συζητήσουν τις προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την επίτευξη μιας πολιτικής μετάβασης στη Συρία καθώς και τις παράλληλες προσπάθειες για την αποδυνάμωση και τη συντριβή του Ισλαμικού Κράτους".

Παράλληλα ο Κέρι θα παρευρεθεί στις συζητήσεις για τη συριακή κρίση που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Δεκεμβρίου στο Παρίσι, σημειώνει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

Τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου, θα πλαισιώνει εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE