Παγκόσμιος αποτροπιασμός: Παιδοκόμος βίασε δεκάδες κοριτσάκια ηλικίας 1 έως 3 ετών!

Παγκόσμιος αποτροπιασμός: Παιδοκόμος βίασε δεκάδες κοριτσάκια ηλικίας 1 έως 3 ετών!

Παιδοκόμος από στην Σουηδία κρίθηκε ένοχος για 23 βιασμούς και ομολόγησε την ενοχή του για τα εγκλήματα που διέπραξε σε συνολικά οκτώ παιδικούς σταθμούς!

Σε μόλις 6,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε την Παρασκευή στη Σουηδία ένας βοηθός παιδοκόμος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για 23 βιασμούς, μεταξύ των οποίων κοριτσιών ηλικίας 1 έως 3 ετών!

Ο άνδρας, που μετακινούνταν συχνά στην περιοχή Κρίστιανσταντ, ομολόγησε την ενοχή του για τα εγκλήματα που διέπραξε το διάστημα μεταξύ Μαρτίου του 2014 και Ιουνίου του 2015 σε συνολικά οκτώ παιδικούς σταθμούς!

«Ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά πολλά κοριτσάκια τη στιγμή που άλλαζε τις πάνες τους. Τα κοριτσάκια ήταν μεταξύ ενός και τριών ετών. Ο άνδρας, ηλικίας 40 ετών, κατέγραφε τους βιασμούς στο κινητό του τηλέφωνο», επισήμανε το δικαστήριο του Κρίστιανσταντ.

Τα εγκλήματά του είναι «διακεκριμένα» λόγω της επιρροής που ασκούσε στα θύματά του, ο αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί κι επειδή «πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους», υπογραμμίζουν οι δικαστές στην απόφασή τους.

Το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τις αρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε ως αποτέλεσμα να αποφύγει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η ανώτατη ποινή κάθειρξης, ήτοι τα 7,5 χρόνια.

«Αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι πολύ σπάνια» δεδομένης της ηλικίας των θυμάτων, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του δικαστηρίου, ο Μάρκους Νίλσον.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος και στην κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, συνελήφθη τον Ιούλιο αφού επιτέθηκε σε ένα κοριτσάκι που έπαιζε σε ένα θεματικό πάρκο όπου εκείνος εργαζόταν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE