ΥΓΕΙΑ

Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι η σχέση σου έχει τελειώσει

Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι η σχέση σου έχει τελειώσει

Το σεξ είναι καταπληκτικό όπως κάθε φορά. Όταν βρίσκεστε είστε πάντα εκείνο το ζευγάρι που όλοι ζήλευαν από την αρχή. Παρόλα αυτά πλέον δεν υπάρχει καμία επαφή.


Σιγά σιγά αναγνωρίζεις τα σημάδια ότι η σχέση σου περνάει μια κρίση και μάλλον θα πρέπει να τελειώσει. Ποια είναι τα σημάδια λοιπόν ότι θα πρέπει να χωρίσεις;

1. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ σας

Μπορεί να νευριάζεις και να θυμώνεις με όλο αυτό αλλά είναι πραγματικότητα. Γκρινιάζεις με το παραμικρό και όχι άδικα. Μπορεί να λες κάτι και να μη γίνεται, ακόμα και για το αν θα συναντηθείτε αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Όταν επίσης αποφασίσεις ότι η παρέα ή η δουλειά είναι πλέον πιο σημαντική από εκείνον τότε κάτι πραγματικά κακό συμβαίνει. Ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη καταλαβαίνεις ότι έχεις να δεις τον άλλον δύο εβδομάδες και δεν σου λείπει.

2. Μιλάτε μόνο στο τηλέφωνο πλέον

Το αμέσως επόμενο καμπανάκι είναι να ξεκινήσετε να μιλάτε μόνο στο τηλέφωνο. Μπορεί η σχέση σας μέσω τηλεφώνου να γίνεται πιο έντονη αλλά τι σημασία πραγματικά έχει όταν δεν θέλεις να δεις τον άλλον. Ναι, ακόμα και εδώ παίζουν ρόλο οι προτεραιότητες. Πλέον δεν είσαι προτεραιότητα ή δεν είναι εκείνος για εσένα.

3. Δεν είναι προτεραιότητα σου

Και κάπως έτσι καταλήγει στο τρίτο και βασικότερο όπου έχω αναφέρει και στα δύο παραπάνω ότι δεν είναι προτεραιότητα σου. Έχεις για παράδειγμα ελεύθερο χρόνο, τι θα επιλέξεις να κάνεις; Να δεις εκείνον ή να χαλαρώσεις διαβάζοντας ένα βιβλίο. Αν επιλέξεις το δεύτερο, μάλλον αυτός ο άνθρωπος έχει τελειώσει οριστικά από τη ζωή σου. Υπάρχει μια έκφραση στα αγγλικά που πραγματικά είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει: it takes two to tango και πραγματικά είναι αυτό που ακριβώς ορίζει. Σε μια σχέση χρειάζονται δύο άτομα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top