VIDEO: «Θύμωσα!» - Η Στυλιάνα Αβερκίου ξεσπά για τον Φειδία μετά από τηλεοπτική εμφάνιση

VIDEO: «Θύμωσα!» -  Η Στυλιάνα Αβερκίου ξεσπά για τον Φειδία μετά από τηλεοπτική εμφάνιση

Έντονη ενόχληση εξέφρασε η Στυλιάνα Αβερκίου για την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση του Ευρωβουλευτή και TikToker Φειδία Παναγιώτου, όπως αποκαλύπτεται σε νέο βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο, η μέλλουσα σύζυγός του τον καλεί τηλεφωνικά και, εμφανώς εκνευρισμένη, σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο, όπως υποστηρίζει,τον αντιμετώπισαν στην εκπομπή, εστιάζοντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν την εμφάνισή του, το ντύσιμό του και το γεγονός ότι δείχνει διαρκώς χαρούμενος.

Συγκεκριμένα, η Στυλιάνα Αβερκίου ακούγεται να αναφέρει πως «θύμωσε» επειδή, όπως είπε, τον «γώνιασαν» με ερωτήσεις που χαρακτήρισε «κομπλεξικές», διερωτώμενη αν οι παρουσιαστές γνώριζαν ποιον ψήφισαν οι πολίτες και αν έπρεπε να εμφανιστεί διαφορετικός.

Από την πλευρά του, ο Φειδίας Παναγιώτου σχολίασε πως βρίσκει όλη αυτή τη συζήτηση ενδιαφέρουσα, σημειώνοντας ότι τέτοιες αντιδράσεις τελικά φανατίζουν ακόμη περισσότερο όσους τον στηρίζουν.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.