«Ντου» Αστυνομίας σε εστιατόριο στην Πάφο - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

«Ντου» Αστυνομίας σε εστιατόριο στην Πάφο - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία μετά παό μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Πάφου, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, στην κατοχή των τεσσάρων προσώπων βρέθηκαν χρηματικά ποσά και σιδερογροθιές.

Υπενθυμίζεται πως, τέσσερα οχήματα της Δύναμης με μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού (ΕΑΟ) έφθασαν στο σημείο και εισήλθαν αιφνιδιαστικά σε εστιατόριο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ιδιωτικό πάρτι με θαμώνες.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία προχώρησε σε αποκλεισμό δρόμων γύρω από την περιοχή, ενώ ένοπλοι αστυνομικοί φρουρούν τα σημεία πρόσβασης στην περιοχή.

Η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ήταν ιδιαίτερα αισθητή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE