ΚΟΣΜΟΣ

Ιστοσελίδα φιλοξενεί βίντεο και μηνύματα για… μετά θάνατον υπηρεσίες

Ιστοσελίδα φιλοξενεί βίντεο και μηνύματα για… μετά θάνατον υπηρεσίες

Μια νέα, ευφάνταστη και κάπως μακάβρια ιστοσελίδα επιτρέπει στους ανθρώπους που ανησυχούν για το πότε θα αποχαιρετίσουν τον μάταιο τούτο κόσμο να αφήσουν μηνύματα προς τους αγαπημένους τους.

Ήδη 2000 άνθρωποι έχουν ήδη εγγραφεί στις υπηρεσίες του σάιτ OnceIveGone.com, που προσφέρει διάφορες επιλογές για εκείνη τη δύσκολη ώρα, από το να οργανώσεις ο ίδιος την κηδεία σου μέχρι να φτιάξεις τη δική σου «bucket list»- με σκοπό να βοηθήσεις την οικογένειά και τους φίλους σου να διαχειριστούν τα πράγματα μετά το πέρασμα στη ζωή μετά.

Τα μηνύματα και τα βίντεο αποθηκεύονται σε μια online κρυψώνα στην οποία η οικογένεια και οι φίλοι του ενδιαφερόμενου θα αποκτήσουν πρόσβαση με έναν ειδικό κωδικό μόνο μετά τον θάνατό του.

Δεν είναι μόνο ηλικιωμένοι ή βαριά ασθενείς που επιλέγουν την υπηρεσία αυτή: σύμφωνα με τη Daily Mail είναι πολλοί οι Βρετανοί στα 40 ή στα 50 τους που επιθυμούν να προλαμβάνουν καταστάσεις- ακόμα και αυτή του αιφνίδιου θανάτου τους. Για πολλούς, αυτό τους δίνει ηρεμία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top