ΚΟΣΜΟΣ

Ιστοσελίδα φιλοξενεί βίντεο και μηνύματα για… μετά θάνατον υπηρεσίες

Ιστοσελίδα φιλοξενεί βίντεο και μηνύματα για… μετά θάνατον υπηρεσίες

Μια νέα, ευφάνταστη και κάπως μακάβρια ιστοσελίδα επιτρέπει στους ανθρώπους που ανησυχούν για το πότε θα αποχαιρετίσουν τον μάταιο τούτο κόσμο να αφήσουν μηνύματα προς τους αγαπημένους τους.

Ήδη 2000 άνθρωποι έχουν ήδη εγγραφεί στις υπηρεσίες του σάιτ OnceIveGone.com, που προσφέρει διάφορες επιλογές για εκείνη τη δύσκολη ώρα, από το να οργανώσεις ο ίδιος την κηδεία σου μέχρι να φτιάξεις τη δική σου «bucket list»- με σκοπό να βοηθήσεις την οικογένειά και τους φίλους σου να διαχειριστούν τα πράγματα μετά το πέρασμα στη ζωή μετά.

Τα μηνύματα και τα βίντεο αποθηκεύονται σε μια online κρυψώνα στην οποία η οικογένεια και οι φίλοι του ενδιαφερόμενου θα αποκτήσουν πρόσβαση με έναν ειδικό κωδικό μόνο μετά τον θάνατό του.

Δεν είναι μόνο ηλικιωμένοι ή βαριά ασθενείς που επιλέγουν την υπηρεσία αυτή: σύμφωνα με τη Daily Mail είναι πολλοί οι Βρετανοί στα 40 ή στα 50 τους που επιθυμούν να προλαμβάνουν καταστάσεις- ακόμα και αυτή του αιφνίδιου θανάτου τους. Για πολλούς, αυτό τους δίνει ηρεμία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top