LIFESTYLE

Απίστευτο...Δείτε ποιος Κύπριος τραγουδιστής είπε ΟΧΙ στην πρόταση του Σφακιανάκη για να δει τη μάνα του!

Απίστευτο...Δείτε ποιος Κύπριος τραγουδιστής είπε ΟΧΙ στην πρόταση του Σφακιανάκη για να δει τη μάνα του!

Αυτό και αν δεν το περίμενε ο Νότης Σφακιανάκης!

Ποιος δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη στην ίδια σκηνή;

Ο Νότης Σφακιανάκης θέλοντας να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, έκανε κάτι που δεν έχει ξανακάνει μέχρι σήμερα, να του τηλεφωνήσει και να του ζητήσει τον λόγο. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο Happy Day, εξήγησε πώς τηλεφώνησε ο ίδιος στο Μιχάλη Χατζηγιάννη για να συνεργαστούν τον φετινό χειμώνα, παίρνοντας όμως δυστυχώς, αρνητική απάντηση. 



«Μέσω των επιχειρηματιών έκανα μια πρόταση και μετά τον πήρα τηλέφωνο, που δεν το κάνω ποτέ μου, για να του εκφράσω την αντίληψη μου για αυτό που είχα στο νου μου να κάνω. Και μου είπε ο Μιχάλης «Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση που μου κάνεις, τιμή μου χαρά μου, αλλά δεν μπορώ αυτή την περίοδο να κάνω κάτι τέτοιο, γιατί έχω αποφασίσει προ καιρού, πέραν κάποιων υποχρεώσεων που έχω ήδη δημιουργήσει, να πάω στην Κύπρο, διότι έχω να δω τη μάνα μου μια συνεχόμενη εβδομάδα εδώ και 15 χρόνια. Και το βλέπουμε μελλοντικά» εξήγησε ο τραγουδιστής. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top