LIFESTYLE

Α. Ρέμος: Τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό μάτι – Αγωνία για τη γνωμάτευση των γιατρών (VIDEO)

Α. Ρέμος: Τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό μάτι – Αγωνία για τη γνωμάτευση των γιατρών (VIDEO)

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, καθώς του συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εορταστικού επεισοδίου του ΑΝΤ1 για την Πρωτοχρονιά.

Ο Γιώργος Λιάγκας συγκεκριμένα, φρόντισε να περιγράψει επακριβώς όλα όσα συνέβησαν στον αέρα του «Πρω1νό», ώστε να αποφευχθούν πιθανές ανακρίβειες κατά την αναπαραγωγή των γεγονότων.

Αναλυτικά ανέφερε: «Χτες γράψαμε το εορταστικό της πρωτοχρονιάς, ήταν εδώ όλοι οι ηθοποιοί από τα σίριαλ του ΑΝΤ1 και βασικός καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και πολλές άλλες εκπλήξεις. Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη με άσχημο τρόπο, γιατί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος. Πήγε η παραγωγή εδώ με τον Αντώνη στο νοσοκομείο -ήταν και η Υβόννη μαζί- στις 5-5:30 τα ξημερώματα. Σήμερα το μεσημέρι θα είμαστε σίγουροι ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο, γιατί υπάρχει και μία τέτοια πιθανότητα, είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Θεωρώ όμως ότι κατά 99% δεν θα είναι κάτι».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, το μάτι του τραγουδιστή έχει πρηστεί. Αφού ξεκαθάρισε ότι είναι καλά και μπορεί να μιλήσει, ευχήθηκε περαστικά και ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά: «Πιστεύω ότι θα είναι περαστικό.  Θα το πω, όπως το είπαν οι γιατροί. Αν ήταν 3 χιλιοστά, πιο κοντά στο μάτι, θα είχε χάσει την όρασή του. Το μεσημέρι θα υπάρχει η απάντηση από τους γιατρούς».

Εμείς να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση…

Δείτε την ακριβή περιγραφή στο βίντεο που ακολουθεί!

peoplegreece

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top