ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας στην Αλάμπρα – Νεκρή 47χρονη

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας στην Αλάμπρα – Νεκρή 47χρονη

Απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 47χρονη Ελληνοκύπρια. Ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο, τράκαρε με άλλο όχημα, κατέβηκε να δει τι συνέβη και ημιφορτηγό το οποίο περνούσε την κτύπησε και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα. Νέα τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Παρασκευή προς Σάββατο, 19/12.

Δυο οχήματα ενώ πορεύονταν  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας — Λεμεσού,  προς Λευκωσία, κοντά στην περιοχή Αλάμπρας, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες συγκρούστηκαν.

Στο προπορευόμενο όχημα οδηγός ήταν 47χρονη και στο πίσω όχημα 25χρονη. Οι δυο γυναίκες μετά την σύγκρουση και αφού τα αυτοκίνητα τους ακινητοποιήθηκαν κατέβηκαν να δουν τι συνέβη.

Δυστυχώς όμως η μοίρα για την 47χρονη επεφύλασσε τραγική κατάληξη. Ενώ στεκόταν στο δρόμο, άλλο όχημα, τύπου ημιφορτηγό, το οποίο περνούσε από το σημείο την κτύπησε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Ο 61χρονος οδηγός από ότι φαίνεται λόγω του σκότους δεν την αντιλήφθηκε.  

Η  άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς τον θάνατο της.

Ο αυτοκινητόδρομος στο συγκεκριμένο σημείο παρέμεινε κλειστός για 4 ώρες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top