ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ανθρώπινη ιστορία: Παντρεύτηκε στην Κύπρο την γυναίκα που γνώρισε ως άστεγος! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτη ανθρώπινη ιστορία: Παντρεύτηκε στην Κύπρο την γυναίκα που γνώρισε ως άστεγος! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Δυσάρεστες ή ευχάριστες…

Ο Φρανκ Μπούρερ από το Μάντσεστερ το γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον αυτό. Μετά το διαζύγιο του κατέληξε στους δρόμους χωρίς σπίτι, όμως, ο έρωτας τον οδήγησε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, όπου πρόσφατα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Τζιούν Ράντφορντ. Πλέον έφτιαξε τη ζωή του, έχει δουλειά και η τύχη του άλλαξε…

Ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή,  μέσα από τις πληροφορίες που μας παρέχει  το δημοσίευμα (19/12/2015) της τοπικής εφημερίδας Manchester Evening News.

Ο Φρανκ Μπούρερ έψαχνε ένα χειμερινό σακάκι και αθλητικά παπούτσια σε ένα φιλανθρωπικό παζαράκι στο Μάντσεστερ, οι διοργανωτές του οποίου δώριζαν είδη ρουχισμού σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη.

Εκεί γνώρισε την Τζιούν, η οποία δούλευε εθελοντικά στο Coffee4Craig, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως σκοπό τη στήριξη των αστέγων.

Ο έρωτας κεραυνοβόλος, σύμφωνα με την M.E.N. Δεν μπορούσε να τη βγάλει από το μυαλό του. Έτσι, λίγες εβδομάδες αργότερα όταν ο 45χρονος  την συνάντησε στο δρόμο αποφάσισε να της μιλήσει.

Το γλυκό έδεσε… Ένα μήνα αργότερα της έκανε πρόταση γάμου και πλέον είναι παντρεμένοι μετά από μια μικρή τελετή στη Λεμεσό με συγγενείς και φίλους.

Ο Φρανκ κατέληξε άστεγος μετά τη διάλυση του πρώτου του γάμου. Στην αρχή ζούσε σε ένα καταφύγιο στο Σάλφορντ και μετά σε έναν ξενώνα. Αλλά ο οργανισμός Coffee4Craig τον βοήθησε να μετακομίσει σε ένα σπίτι στο Μάντσεστερ, ενώ πλέον δουλεύει ως ηλεκτρολόγος.

Ο μεγαλύτερος γιος της Τζιουν, ο Νικ, την παρέδωσε στον γαμπρό στον γάμο, ενώ ο μικρότερός της ήταν ο κουμπάρος του Φρανκ. Η κόρη της, Ντόνα, ήταν μάρτυρας. 

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top